fredag den 14. oktober 2011

Kulmulefilet med en nyfortolkning af mormordressing og grønt

I dag fik vores prøvepakke fra skagenfood med superlækker kulmulefilet, hakket fiskekød og røget laks og mørksej. og i aften stod den på kulmulefileten. Det smagte fantastisk så det er ikke sidste gang vi får kulmulefilet!



Opskriften er til 2 pers.

370-400 g kulmulefilet
1 citron
salt
Fileterne ligges i et ildfast fad og krydres med salt og og fileterne fra citronen.
Derefter skal de have 10 min i en 225 grader varm ovn.

Garniture
300 g grønne bønner
300 g forårsløg
Dampes i 3 minutter i let saltet vand.

Sauce
1 citron
30 g plantemargarine
2 spsk fløde 38%
2 tsk sukker
salt
Citronen skæres ud i fileter over gryden og al den resterende saft presses også i gryden. Dette koges op og der tilsættes fedtstof og fløde og smages til med salt og sukker.

Grøntsagerne ligges i bunden af tallerkenen og fisken anrettes ovenpå, til sidst hældes et par skefulde sauce over hele herligheden. .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar