fredag den 11. november 2011

Bananmuffin med kokos, kanel og chokoladestykker




Opkrift til 24 muffins

Forvarm ovnen til 170 grader (ikke varmluft)


700 g hvedemel
350 g sukker
3 tsk bagepulver
1 tsk natron
4 tsk kanel
6 dl kærnemælk
2 æg
150 g smeltet smør
450 g mosede godt modne bananer
200 g kokosmasse
150 g chokolade hakket i små stykker

Bland alle de tørre ingredienser med en røremakine med flad spartel til det er godt blandet.
Tilsæt derefter kærnemælk og æg, pisk ved lav hastighed til det alle ingerdienser er indarbejdet.
Bland nu kokosmassen i og når den er indarbejdet i dejen så tilsæt den smeltede afkølede smør, rør til det er indarbejdet også.
Til sidst tilsættes med håndkraft det mosede banan og chokoladestykkerne, rør til det er godt blandet med resten.
Fyld dejen i dine forme hvis du ikke ønsker at de skal gro over kanten på den faste form som store champignoner så fyld kun formene 2/3 dele op.
De bages i den forvarmede ovn i 20-30 min, der må ikke hængedej fast på din kødnål når du stikker den ned igennem midten.
Afkøl dem minimum i 30 min i den faste form inden de bliver sat på en rist til de er helt kolde.
Når de er afkølede kan man putte lidt almindelig gammeldags glasur på toppen eller bare sigte lidt flormelis hen over kagerne.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar