lørdag den 4. maj 2013

Stenalderbrød med squash og gulerod



Så kom det endelig også her på hjemmebagt det sensationelle stenalderbrød... Spøg til side, brødet her er heller ikke noget nyt ude i blogland og det er da heller ikke første gang jeg har lavet et af dem, men det er første gang at jeg er virkelig tilfreds med resultatet, så her kommer opskriften sådan som jeg har lavet den.

Til et stort brød

1 squash
3. store gulerødder
6 æg
½ dl olivenolie
2 tsks salt
150g revet ost
150 g hasselnødder
150 g mandler
100 g valnødder
2 dl solsikkekerner
2 dl hørfrø
1 dl chiafrø
1 dl sesam
2 dl græskarkerner

Miks det hele sammen og hæld det i en smurt bageform bag ved 160-170 grader i 70 minutter. Tag det ud af formen og lad det køle af på en rist. Lad det køle helt af inden det bliver pakket ind, evt del det i 2 og frys den ene halvdel.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar